Balans

door | 22 november 2011

Heb je nog plezier in je leven? Hoeveel tijd besteed jij aan je persoonlijke ontwikkeling? Hoeveel aandacht besteed jij aan je relaties en vriendschappen?  En hoe zit het met jouw gezondheid? Hoeveel aandacht heb je voor jouw lichaam?

Dit zijn vragen waar we niet dagelijks bij stilstaan.  In de waan van de dag denderen we maar door.  Even bewust stilstaan bij deze vragen, helpt je om in balans te zijn en te blijven. Hierbij kijk je hoe de balans over de verschillende levensgebieden is verdeeld. Over welke gebieden ben je tevreden en wat zou je graag willen veranderen?

Het resultaat hiervan is dat je meer oog krijgt voor de positieve en belangrijke zaken in je leven. Ook word je je bewust van de concrete veranderingen die je zou willen. En welke kleine stappen je zou kunnen zetten om dichter bij de gewenste situatie te komen.

Wil je hierbij begeleid worden in een coachgesprek? Maak hier een afspraak.