Ontdek andere kanten van jezelf: boekentip

door | 23 januari 2012

“Ik (k)en mijn ikken” van Karin Brugman, Judith Budde, Berry Collewijn.

In `Ik ken mijn ikken` nodigen de auteurs je uit eens op een andere manier naar jezelf te kijken, en jezelf te beschouwen als een persoon die niet uit één maar uit een heleboel ikken bestaat. Je hebt verschillende kanten, delen of subpersonen die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Ze houden er verschillende gewoonten op na en hebben andere gevoelens en gedachten. Het is leuk om zo naar jezelf te kijken, en het biedt een aantal voordelen. Zo wordt het helder waarom sommige mensen je meteen aantrekken en andere juist niet. En het wordt makkelijker te begrijpen waarom je soms dingen doet, zelfs als dat niet is wat je wilt doen.

Wil je graag samen met een coach jouw verschillende ikken ontdekken en verkennen? Of wil je beter begrijpen waarom je soms dingen doet? Of wil je graag meer ikken van jezelf aan het woord laten?

Maak dan hier een afspraak.