Persbericht NOLOC: werknemers hebben behoefte aan loopbaanadvies

door | 10 februari 2012

Uit het onderzoek dat de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs Noloc liet uitvoeren onder 890 werkgevers en werknemers in Nederland blijkt dat mensen die ervaring met een loopbaanadviseur hebben daar heel tevreden over zijn: 85% van alle werknemers is van mening dat hun potentieel en talenten beter benut worden met goed loopbaanadvies. En nog eens driekwart geeft aan dat loopbaanadvies de werktevredenheid verhoogt. Verder geeft ruim de helft aan dat goed loopbaanadvies onmisbaar is om goede keuzes te maken tijdens je carrière.

Heb je het idee dat jouw talenten en ervaring onvoldoende benut worden? Of ben je niet meer tevreden in je huidige baan en wil je je loopbaan een nieuwe richting geven? Dan is loopbaancoaching wellicht iets voor jou. Klik hier voor het maken van een afspraak.