Kracht van geweldloze communicatie in coaching

door | 20 maart 2012

Begin 2012 volgde ik de training “de kracht van geweldloze communicatie in coaching”. Ik heb de training als zeer inspirerend en leerrijk ervaren.

De training heeft me een goede invalshoek en handvaten gegeven om dichter bij de kern van de coachee te komen, en ook  bij de kern van mezelf. Ook kun je het model goed toepassen bij het maken van keuzes en interne conflicten, of voor mediation. De oefeningen helpen je om in contact te komen met je kracht en datgene wat je werkelijk drijft.

De School voor Vitaliserend communiceren biedt toegang tot diverse trainingen, gebaseerd op het model voor geweldloze communcatie, gerelateerde theorieën en gereedschappen om je leven en dat van je omgeving op een hartverwarmende wijze te verrijken.  Wil je meer weten over de workshops en trainingen die de school aanbiedt, klik dan hier.

Wil je zelf een coachgesprek, gebaseerd op het model van geweldloze communicatie, om dichter bij jouw kern te komen en datgene wat je werkelijk drijft. Maak dan hier een afspraak.