Vergroot je zelfvertrouwen

door | 22 oktober 2012

Boekentip: “Vergroot je zelfvertrouwen” van Robert Haringsma. ISBN: 978 90 209 9948 8.

Dit boek helpt je om een optimaal zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je ontdekt hoe je meer eigenwaarde kunt krijgen en beter kunt omgaan met uitdagingen die je in je leven tegenkomt. Het is een toegankelijk praktijkboek met een wetenschappelijke onderbouwing.

Zelfvertrouwen beinvloedt ons leven op vele manieren. Mensen met veel zelfvertrouwen zijn gelukkiger en minder vatbaar voor psychologische problemen. Ze nemen meer initiatief en voelen zich beter op hun gemak in sociale situaties en in de relatie met hun partner. Daarnaast kunnen ze beter omgaan met faalangst en perfectionisme.

Wil jij graag meer zelfvertrouwen ontwikkelen en steviger in het leven staan?

Met personal coaching of een individuele training,  leer je hoe je meer zelfvertrouwen kan ontwikkelen.  Hierbij hanteren we een integrale aanpak: Welke gevoelens en behoeften drijven jou?  En welk gedrag komt hieruit voort?  Hoe zit het met jouw overtuigingen? En ben je je bewust van je sterke kanten? Inzicht in al deze aspecten van jouw persoonlijkheid, helpen jou om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Interesse?

Maak dan hier een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.