Mild zijn naar jezelf

door | 28 januari 2022

Coach-gesprek over mildheid naar jezelf.

Soms zitten we jarenlang vast in een relatie met een collega, leidinggevende of partner met een persoonlijkheidsproblematiek (narcistisch, dwangmatig, gewelddadig, …). Het maakt je onzeker, tast je zelfvertrouwen aan en zuigt alle energie uit je. Je trekt alles uit de kast om de relatie te verbeteren maar het lukt niet.

De situatie roept schaamte en schuld bij je op. Je voelt je boos, machteloos en verdrietig. Je maakt jezelf verwijten, hoe heb ik dit zolang kunnen laten gebeuren? Door samen te kijken naar de positieve intenties die je (destijds) had en deze uit te spreken, kun je milder naar jezelf worden.

Als jij vast zit in zo’n relatie, kan ik je helpen om te kijken wat nodig is om eruit te stappen.
Heb je nu nog last van negatieve gevoelens over een relatie in het verleden, kan ik je getuige zijn en helpen om met meer mildheid naar jezelf te kijken.