Loopbaancoaching – Coach Zeist – Rita Vanelderen, loopbaan coach

Als loopbaan coach help ik jou om richting en vorm te geven aan jouw loopbaan op een manier die jou het meest gelukkig maakt. Want wat is er mooier dan voldoening halen uit je baan en plezier te hebben in wat je doet!? Precies. Dus laat mij je helpen om te ontdekken wat jou echt gelukkig maakt en te gaan voor jouw droombaan.

Herken jij dit?

  • je ervaart geen plezier meer in je werk. Je vraagt je na een dag ploeteren regelmatig af wat je aan het doen bent;
  • je irriteert je aan de dagelijkse gang van zaken op het werk, maar hebt geen energie om verandering te initiëren ;
  • je zou weleens een andere baan willen maar je hebt echt geen idee ‘wat dan’;
  • je vindt het ook lastig om te benoemen waar jouw kwaliteiten precies liggen;
  • naar jouw idee doe je al jaren hetzelfde werk en ervaar je geen flow en uitdaging meer. Het is tijd voor iets anders maar het is moeilijk om deze stap alleen te zetten.

Hoe fantastisch zou het zijn…

  • als je dagelijks een lekkere ‘flow’ ervaart?
  • en je elke dag met plezier naar je werk gaat?
  • je niet uitgeput, maar juist voldaan thuis komt na een dag werken?
  • je werk doet waar je blij van wordt en waarin je gewaardeerd wordt door je collega’s?
  • je weer uitdaging hebt in je werk?

Een plan voor de toekomst, coach werk & loopbaan

Loopbaancoaching houdt in dat je geholpen wordt om jouw wensen, en dromen in kaart te brengen. Dit betekent dat loopbaanbegeleiding enerzijds een ontdekkingstocht is naar ‘wie ben jij en waar liggen jouw kwaliteiten’, en anderzijds naar ‘wat wíl je’? Het loopbaan coachtraject leidt tot een goede basis om belangrijke keuzes te maken voor de toekomst.

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

Allereerst gaan we samen onderzoeken wie jij in de kern bent. Wat zijn jouw kwaliteiten en persoonskenmerken? Vervolgens zoomen we in op jouw innerlijke drijfveren. Waar word je warm van? Waar word je blij en gelukkig van? Wanneer en waardoor raak jij in een ‘flow’? Wat zijn jouw waarden en welke voorwaarden stel jij aan je werk? Natuurlijk brengen we ook jouw vaardigheden, kennis en ervaring in kaart.

Maar, een loopbaantraject bij Coach Zeist is meer dan het ‘in kaart brengen van’. Als loopbaan coach help ik jou door middel van visualisaties en oefeningen om meer zicht te krijgen op jouw wensen en doelen met betrekking tot je werk. Hierdoor help ik je om zo dicht mogelijk bij je gevoel te komen, waardoor je de allerbeste en meest zuivere keuzes kunt maken als het om je carrière gaat.

Geef jouw loopbaan de richting waar jij gelukkig van wordt

Wil jij het heft in eigen hand nemen en zorgen dat jij de loopbaan krijgt die je graag wilt? Omdat je er blij en gelukkig van wordt? Kies dan voor een loopbaancoaching traject bij Coach Zeist.

Klantervaringen

Ik heb het loopbaan-traject als prima ervaren. Ik vond het nuttig want ik had al heel snel een nieuwe baan :-). Ik ben me bewust geworden van hoe ver ik eigenlijk al gekomen ben in mijn leven. En dat ik veel dingen op gevoel doe en daar ook op kan vertrouwen. Ik heb jou als coach als prettig ervaren. Je weet wat je doet en dit doe je goed.

Sandy, 37 jaar

De wijze waarop zij de kern van de zaak weet bloot te leggen werkt zeer verhelderend. Soms speelden er onbewust in de zakelijke relatie emoties mee en Rita is zeer goed in het losweken van de emotionele en zakelijke kanten en verschaft daarmee niet alleen inzicht in je eigen “valkuilen”, maar zorgt ook dat je niet blind raakt voor hoe je partner in business er in zit. Mijn coachingsgesprekken met Rita gaven mij heel vaak de tools om volgende stappen te zetten en te groeien. Ik denk daar nog graag aan terug!

Ron, 51 jaar

Ik heb het coachtraject als zeer positief ervaren. Vooral je positieve reacties stimuleerden mij in het traject om de opdrachten te blijven doen. Door je optimisme en je enthousiasme raakte ik ook enthousiast. Dit enthousiasme werkte zelfs door tot buiten het coachtraject.

Margon, 31 jaar